Ιστορία

Η εταιρεία ΠΕΑΜΙ δραστηριοποιείται  στον χώρο του εξοπλισμού της βιομηχανίας τροφίμων και των αναλώσιμων υλικών από το 1990. Απευθυνόμαστε στην βιομηχανία και βιοτεχνία αλλαντικών, κρεατοσκευασμάτων, επεξεργασίας κρέατος και πουλερικών, κοπής και συσκευασίας τυριού, ψαριών αλλά και σε χώρους όπως το βιομηχανικό catering, βιομηχανικές κουζίνες και γενικά χώρους επεξεργασίας, παραγωγής και διάθεσης τροφίμων.

Ο ιδρυτής της, Πέτρος Μανωλάς, σπουδάζοντας Μηχανολόγος Μηχανικός στην Αυστρία μυήθηκε από νωρίς στην Γερμανική κουλτούρα, και πίστεψε βαθιά στην γερμανική αγορά λόγω ποιότητας, ασφάλειας και εξυπηρέτησης σε όλους τους τομείς. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του ασχολήθηκε με την βιομηχανία τροφίμων και ιδιαίτερα με την επεξεργασία του κρέατος. Έχοντας αποκτήσει εμπειρία και γνώση στην Αυστρία και Γερμανία, και θέλοντας να προσφέρει στον τόπο του, αποφάσισε να ξεκινήσει την δική του εταιρεία στην Ελλάδα.

Από το 2000 συνοδοιπόροι του είναι ο Απόστολος Ράπτης και ο Δημήτρης Μαρνιεράκης οι οποίοι αποτελούν πλέον την ψυχή της εταιρείας.

Η εταιρεία αποτελείται από 11 άτομα προσωπικό που για όλους μας είναι η οικογένεια που επιλέξαμε να έχουμε.

Από το 2021 ο υιός του Εμμανουήλ Μανωλάς με σπουδές στην νομική και στην διοίκηση των επιχειρήσεων αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας έχοντας μαθητεύσει επί χρόνια κοντά στον πατέρα του και αποτελεί άξιο συνεχιστή του έργου του.