NEWSLETTER VAN HEES

NEWSLETTER | VANHEES

  • Published

NEWSLETTER | VANHEES

Τα πατενταρισμένα αντιμικροβιακά ενισχυτικά, τα φωσφορικά άλατα ποιότητας τροφίμων και τα λειτουργικά συστατικά μας βοηθούν στην επεξεργασία μοσχαρίσιου, χοιρινού κρέατος, πουλερικών, αρνίσιου κρέατος και ξηρής ωρίμανσης λουκάνικων. Εμπιστευτείτε την πολύχρονη εμπειρία της VANHEES από το 1947 στον τομέα των πρόσθετων στο κρέας!

BOMBAL

  • Διατηρείστε την ποιότητα του κρέατος και των φυτικών  προϊόντων σας.
  • Διασφαλίστε την ασφάλεια των τροφίμων.
  • Παρατείνετε τη διάρκεια ζωής.
  • Διατηρήστε την εμφάνιση – Σταθεροποιήστε το χρώμα.
  • Ελέγξτε την ανάπτυξη βακτηρίων και παθογόνων έναντι γαλακτικού οξέος, Listeria monocytogenes, Salmonella κλπ.
  •  Συνδυάζεται με άλλα συστατικά.
  • Χρήση σε ενέσιμα ή γαλακτωματοποιημένα κρέατα ή φυτικές πρωτεΐνες.
  • Διατίθεται σε μορφή σκόνης
  • Προσθήκη σε: Μοσχάρι, χοιρινό, πουλερικά, αρνί, βουβάλι, κρέατα κυνηγιού και φυτικές πρωτεΐνες.
  • Κατάλληλο για vegan και χορτοφαγικές δίαιτες.
  • Διατίθεται σε: Kosher, καθαρή ετικέτα, χωρίς γλουτένη, χωρίς αλλεργιογόνα.
  • Χωρίς γεύση.
  • Χωρίς οσμή.

Ο Τεχνολόγος Τροφίμων της εταιρείας μας είναι στην διάθεσή σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.