Οι Βαρέλες αυτού του τύπου (ποτήρι), αποτελούν μια σειρά Combi, ιδανικές για μικρές παραγωγές βιοτεχνικών χώρων, καθώς ο σχεδιασμός τους καλύπτει άρτια και λειτουργικά τις απαιτήσεις αυτών.
Το ευρύ πεδίο εφαρμογής, εκτείνεται από το χτύπημα προϊόντων για αλλαντικά, μάλαξη κρεατοσκευασμάτων για γύρο, σουβλάκι έως καιτο μαρινάρισμα. Επίσης, δίδεται η δυνατότητα ανάμειξης των προϊόντων.
Στον εξοπλισμό, μπορεί να προστεθεί αναβατόριο, ψύξη, καθώς και ειδικά εργαλεία ανάλογα την χρήση στον άξονα.