Βαρέλες
Βαρέλες μάλαξης με κενό, ψύξη, αλλά και με λειτουργία ξεπαγώματος, για τέλειο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Βελονιστές
Χαρακτηρίζονται από τον στιβαρό βιομηχανικό σχεδιασμό τους και την ευκολία συντήρησης, με απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλα τα μέρη.
Τέλειο και ομοιόμορφο σπριτσάρισμα για όλα τα είδη κρέατος, κοτόπουλο, ψάρι με ή χωρίς κόκκαλο.
Αναμικτήρες άλμης (σαλαμουρίερα)
Μηχανή ανάμιξης άλμης (σαλαμούρα), για τέλειο αποτέλεσμα χωρίς υπολείμματα υλικών.
Η ουσία προς ανάμιξη εισάγεται από ειδικό στόμιο αναρρόφησης και αναμιγνύεται χωρίς δημιουργία σβόλων. Μπορεί να συνδεθεί απευθείας με βαρέλες αλλά και βελονιστές.